Technologische vooruitgang

Hillsafety is in 1995 opgericht en loopt sindsdien voortdurend voorop bij alle innovaties op het gebied van veiligheid en telecommunicatie.

In de loop van de jaren is de technologie met enorme stappen vooruit gegaan. Het is pas een paar jaar geleden dat onze monteurs bij een montage van een telefooninstallatie met een bestelbus vol materialen aan de installatie begonnen, maar tegenwoordig nemen we een kastje mee dat slechts zo groot is als vier iPhones of een Cloud oplossing.

De beveiligingsbranche is wat traditioneler, een beveiligingsinstallatie moet nu eenmaal door allerlei regelgeving aan bepaalde eisen voldoen. Zo worden draadloze systemen bijvoorbeeld meestal nog niet toegestaan. Desondanks zijn er wel verbeteringen, zoals het doormelden van alarmen via het internet en het toenemende gebruik van camera’s voor het afhandelen van alarmmeldingen. Ook hier maakt Hillsafety snel en effectief gebruik van de mogelijkheden die de innovaties in de markt bieden.

Verhuizing naar een zelfgebouwd pand

Tot 2010 was Hillsafety gehuisvest op de Koperweg in Alphen aan den Rijn.

Vanwege de technische ontwikkelingen werd een steeds groter deel van het werk op kantoor al gedaan en waren de monteurs vaker bezig met het voorbereidende werk en minder lang aan het werk op de locatie van de klant.

Hierdoor had Hillsafety behoefte aan meer ruimte om goed in te kunnen springen op deze wens. Aan de ondernemingsweg, een zeer goed bereikbare locatie vlakbij de N11, werd een uitstekende locatie gevonden om een gloednieuw pand te realiseren. Volledig op basis van onze wensen, bestaat ons pand uit een prachtige showroom, een werkplaats en op de bovenverdiepingen onze kantoren.

Overname door PBT Holding

Hillsafety is januari 2018 overgenomen door PBT Holding. Binnen deze Holding is ook PBT Beveiliging en Telecom actief.

Alle dienstverlening op het gebied van veiligheid bij één partij

Als enige in Nederland biedt Hillsafety het All-In Dienstenconcept: alle mogelijke producten en diensten op het gebied van veiligheid