In toenemende mate wordt gebruik gemaakt van camerasystemen. Om toezicht te houden, daders van criminaliteit op te sporen of af te schrikken en om vroegtijdig in te kunnen grijpen bij calamiteiten. Ook verificatie van inbraakalarm is een toenemende functie die camerasystemen kunnen vervullen.

Hillsafety heeft jarenlange ervaring in de aanleg en onderhoud van camerasystemen voor toezicht, herkenning en identificatie. Camera’s, opslagmedia, voeding en doormeldapparatuur dienen in goede conditie te zijn en blijven om te garanderen dat de apparatuur blijft werken op de momenten dat het nodig is. Zowel systemen met analoge als IP-camera’s kunnen door Hillsafety (op afstand) worden geserviced.

Advies en ondersteuning
Camera’s plaatsen geen probleem en beelden nakijken is ook geen probleem! Het gebruik van beeldmateriaal, schendig van privacy en de OR of het personeel overtuigen van het nut van de camera’s is vaak wel een probleem. Hillsafety heeft met haar consultancyafdeling voor haar klanten de laaste informatie over de regelgeving. Door de bundeling van diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, telefonie, data, meldkamerdiensten en consultancy kunnen we spreken van een redelijk uniek concept. Hillsafety is gecertificeerd voor de door haar aangeboden dienstverlening en haar medewerkers hebben uiteraard de vereiste ervaring en diploma’s om deze diensten te mogen uitvoeren.

Naast het leveren van slimme technische oplossingen is Hillsafety ook een partner voor adviezen voor bijvoorbeeld risicobeheersing in uw organisatie.

Vraagstukken binnen een organisatie kunnen zijn;

  • Procesontwikkelingen en auditing
  • Wet- en regelgeving
  • Security/awareness (gedrag en handelen)
  • Opleidingen en trainingen
  • Technische inventarisatie en advisering

Regel- en wetgeving
Hillsafety heeft meerdere consultants in dienst welke door middel van jaren lange ervaring en continue herscholingen en re-certificeringen hun kennis op het gewenste niveau houden. Deze consultants kunnen u ondersteunen in diverse security vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen betrekking hebben op Regel- en Wetgeving, beveiligingssystemen en organisatorische aspecten. Inmiddels hebben wij binnen Europa te maken met verschillende wetgevingen. Hillsafety kan voor u inzichtelijk maken wat de rechten en misschien wel belangrijker wat de plichten zijn van een organisatie en haar bestuurders.

De consultants van Hillsafety ondersteunen u met de volgende interne certificeringen/vraagstukken;

  • AEO (Authorized Economic Operator) voor internationaal transport binnen de EU (Douane)
  • TAPA (Transported Asset Protection Association) programma
  • Camera observatie (wet op de privacy)protocollen

Vooral de CCTV vraagstukken zijn actueel wat mag wel wat niet? Hoe zit het met de Wet op de Privacy? Wat mag ik opnemen? Waar mogen wij camera’s plaatsen?