Over ons

Wij verkopen, installeren en onderhouden uw inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandpreventie en communicatiesystemen. Als onderdeel van de GM groep in Alphen aan den Rijn, bieden wij complete beveiligingsoplossingen. Wij zijn BORG en BMI erkend via het NCP en installeren systemen volgens de normen bij o.a.: kantoren, onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties, winkels en particulieren.

Uniek en innovatief zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie. Wij nodigen u uit om de producten en diensten van Hillsafety door te nemen. U zult zien dat Hillsafety dit waarmaakt door de unieke importeurschappen op het gebied van IP cameratechnologie, de ontwikkeling van het bedrijventerreinen concept in samenwerking met de diverse collectieven en niet te vergeten.


No Cure… We Pay!

Cultuur
Wij worden omschreven als uniek en innovatief. Uniek, omdat wij als enige in Nederland onze monteurs opleiden om alle werkzaamheden op het gebied van veiligheid uit te kunnen voeren. Dat betekent dat onze monteurs voortdurend uitgedaagd worden en altijd scherp zijn. Voor onze klanten heeft dit ook verschillende voordelen:

1. Minder bezoeken van monteurs
2. Minder facturen
3. Lagere kosten

Innovatie is bij Hillsafety één van de belangrijkste onderwerpen. Bij Hillsafety vinden wij dit onderwerp zó belangrijk dat het is ondergebracht in een speciaal hiervoor gecreëerde functie in de top van de organisatie!

Mission Statement
Hillsafety is uniek met haar concept als totaalaanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen.

We willen de werk- woon en verblijfsomgeving van mensen veiliger maken.

Het bieden van alle denkbare diensten op het gebied van veiligheid via ons one-stop-shopping model, het overtreffen van de verwachtingen van de klant en technologisch innoveren in de beveiligingsbranche zijn speerpunten van het strategisch beleid van Hillsafety.