Een totaalpakket van A tot Z Hillsafety is dé telecomspecialist voor grote en kleine bedrijven, scholen en instellingen. Of het nu gaat om een centrale met 10 of 3.000 toestellen, conventioneel of via uw datanetwerk, wij bedienen u met een totaalpakket van A tot Z.

Advisering
Elke telefonieoplossing begint met een inventarisatie van uw wensen. Samen met u brengen we het communicatieverkeer van uw organisatie in kaart, inclusief de randvoorwaarden die u daaraan stelt. Op grond hiervan presenteren wij u een toegesneden advies, waarin uitgebreid wordt ingegaan op zaken als optimale bereikbaarheid, maximale inzet van uw personeel en uiteraard kostenbeheersing.

Aanvraag telefoonlijnen
Telefonie zonder zorgen is ons uitgangspunt. Daarom verzorgt Hillsafety voor u de volledige aanvraag van telefoonlijnen (SIP, VoIP of ISDN) en nummers bij uw provider.

Installatie
Hillsafety verzorgt de installatie en programmering van uw nieuwe telefooncentrale, inclusief bijbehorende telefoontoestellen. U ontvangt daarbij een uitgebreide instructie, zodat u en uw medewerkers zonder problemen gebruik kunnen maken van het nieuwe systeem. Mocht u toch nog vragen hebben, dan zijn wij daarvoor 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Uitbreiding
Nieuwe medewerkers, nieuwe afdelingen, nieuwe telefoniebehoeftes, Hillsafety breidt uw telefooncentrale uit zoals u dat wilt. Meer lijnen, extra toestellen of een toevoeging van diensten als voicemail, wachtstand en intern- en extern doorverbinden worden door ons snel en vakkundig geregeld. Betekent efficiënt uitbreiden dat uw centrale vervangen moet worden, dan is inruil van de oude een mogelijkheid.

Onderhoud en service
Net als iedere andere installatie heeft ook een telefooncentrale regelmatig onderhoud nodig om storingen te voorkomen. En als er onverhoopt storingen zijn, wilt u dat die zo snel mogelijk verholpen worden. Met Hillsafety kunt u hiervoor een servicecontract aangaan, zodat u tegen vaste kosten de garantie hebt dat uw telefoonverkeer altijd doorgang vindt. Bent u eenmaal klant van Hillsafety, dan blijven wij uw telecomverkeer monitoren, zodat wij doorlopend met u mee kunnen denken over uw interne en externe communicatie.

Verhuizing
Verhuist u binnen Nederland, dan kunt u tegenwoordig uw telefoonnummers meenemen, waar u ook naar toe gaat. Vertrekt u met uw bedrijf naar een andere locatie binnen of buiten uw huidige vestigingsplaats, dan zorgen de monteurs van Hillsafety voor een spoedige en soepele afwikkeling van de verhuizing van uw telefooncentrale en de portering van de nummers. In dit traject nemen wij ook de eventuele aanvraag van nieuwe lijnen waar, zodat u tijdens deze drukke periode geen omkijken heeft naar de telefonie en u met minimaal verlies van bereikbaarheid uw klanten te woord kunt blijven staan.