Mijn Teleseco app downloaden
Download de Mijn Teleseco App via Google play of via de App Store. Na het downloaden doorloopt u eenmalig de volgende stappen om uw app te activeren:
1. Open de app en klik op ‘Registreer nieuw account’. Hier voert u uw emailadres in en een zelfgekozen wachtwoord of ga naar https://teleseco.x-home.eu.
2. U ontvangt op het door u opgegeven emailadres een bevestiging met een link. Klik op de link om uw ‘Mijn Teleseco’ account te activeren.
4. U kunt uzelf nu aanmelden in de app met uw emailadres en wachwoord

Altijd en overal controle en beheer van uw alarmaansluiting met Mijn Teleseco App
Voortaan heeft u met de Mijn Teleseco app, via uw smartphone snel en eenvoudig inzicht in de status van uw beveiligingssysteem op de Alarm- en Servicecentrale van Teleseco, waar u ook bent. Met de Mijn Teleseco App kunt u gratis in de beveiligde omgeving van onze particuliere alarmcentrale, uw alarmaansluiting bij Teleseco controleren en beheren.

Met de Mijn Teleseco App beschikt u over de volgende functies:

Controle op de status van uw beveiligingssysteem
Staat uw beveiligingssysteem in- of uitgeschakeld? Het is mogelijk dat u niet zeker weet of het beveiligingssysteem is ingeschakeld. Met deze functie kunt u direct controleren wat de status is van uw aansluiting(en) .

Contactpersonen 
Het kan zijn dat een van de contactpersonen die u heeft aangegeven als waarschuwingsadres tijdelijk onbereikbaar is, bijvoorbeeld vanwege een vakantie. Met de functie ‘Contactpersonen’ kunt u eenvoudig contactpersonen tijdelijk afmelden tijdens afwezigheid. Gedurende de geselecteerde periode wordt de betreffende contactpersoon dan niet gebeld bij calamiteiten. Daarnaast kunt u de belvolgorde bij de Teleseco Alarmcentrale aanpassen als de namen met donkere letters zijn weergegeven.

Alarm

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat het alarm per ongeluk afgaat. U wilt het alarm dan zo snel mogelijk weer uitschakelen.  Met deze functie kunt het alarm zelf afmelden.

Historie
In de historie worden alle in- en uitschakelingen en meldingen geregistreerd. Met deze functie beschikt u altijd over de meest actuele informatie van uw alarmaansluiting. Op het moment dat er een calamiteit is, kunt u via de Mijn Teleseco App direct met de centralist mee kijken om de melding te verifiëren en het actiepatroon te bepalen.

Heeft u nog vragen over de Teleseco app? neem dan contact met ons op: 0172418728 

 

   

Copyright © 2016-2017. GM-Groep | Algemene VoorwaardenPrivacy Statement |