Geschiedenis

Technologische vooruitgang

Hillsafety is in 1995 opgericht en loopt sindsdien voortdurend voorop bij alle innovaties op het gebied van veiligheid en telecommunicatie. In de loop van de jaren is de technologie met enorme stappen vooruit gegaan. Het is pas een paar jaar geleden dat onze monteurs bij een montage van een telefooninstallatie met een bestelbus vol materialen aan de installatie begonnen, maar tegenwoordig nemen we een kastje mee dat slechts zo groot is als vier iPhones.

De beveiligingsbranche is wat traditioneler, een beveiligingsinstallatie moet nu eenmaal door allerlei regelgeving aan bepaalde eisen voldoen. Zo worden draadloze systemen bijvoorbeeld meestal nog niet toegestaan. Desondanks zijn er wel verbeteringen, zoals het doormelden van alarmen via het internet en het toenemende gebruik van camera’s voor het afhandelen van alarmmeldingen. Ook hier maakt Hillsafety snel en effectief gebruik van de mogelijkheden die de innovaties in de markt bieden.

Uitbreiding directieteam

In 2008 is Han Kalkman toegetreden tot de directie, die verantwoordelijk werd voor de dagelijkse leiding. Hierdoor ontstond ruimte voor de oprichter van Hillsafety, Gert-Jan Woudsma, voor innovatie en voor grote projecten. Zijn uitmuntende technische kennis biedt grote voordelen bij ingewikkelde aanbestedingstrajecten.

Verhuizing naar een zelfgebouwd pand

Tot 2010 was Hillsafety gehuisvest op de Koperweg in Alphen aan den Rijn. Vanwege de technische ontwikkelingen werd een steeds groter deel van het werk op kantoor al gedaan en waren de monteurs vaker bezig met het voorbereidende werk en minder lang aan het werk op de locatie van de klant. Hierdoor had Hillsafety behoefte aan meer ruimte om goed in te kunnen springen op deze wens. Aan de ondernemingsweg, een zeer goed bereikbare locatie vlakbij de N11, werd een uitstekende locatie gevonden om een gloednieuw pand te realiseren. Volledig op basis van onze wensen, bestaat ons pand uit een prachtige showroom, een werkplaats en op de bovenverdiepingen onze kantoren.

Alle dienstverlening op het gebied van veiligheid bij één partij

Als enige in Nederland biedt Hillsafety het All-In Dienstenconcept: alle mogelijke producten en diensten op het gebied van veiligheid

   

Copyright © 2016-2017. GM-Groep | Algemene VoorwaardenPrivacy Statement |